Sáňky Originál

No jak si tak sedíme v pátek v knajpě, tak se tak kecá. A najednou dojde řeč na jedny fotky, co sem posílal Markovi. Na nich nějaka partyja jezdí na saňach na asfaltu za motorkou... Do toho se zavzpomínalo, jak jsme za starých časů jezdili na skibobech za maluchem a už tu byl nápad. Vememe saně, mondeo a jde se někam bordit... Pak se to zas tak nějak zakecalo. Ale jelikož sme partyja odvažna a aktivní, nakonec jsme se domluvili, že půjdeme. Za místo konání jsme zvolili silnici u čističky, bo tam nikdo nejezdí a tudíž tam je skoro pořád sníh. Bo jak se nesolí a neštěrkuje, tak se tam fajně jezdí na sáňkách.
A jak sme se domluvili, tak jsme i udělali. Sešli jsme se v sobotu v 11 u Marka, zapřahl se vozík se sáňkama a jelo se. A jak to všechno dopadlo? můžete se podívat zde. Protože zde jsou slova zbytečná.. :o)



Fotopříběh by Master

foto by Havrani Original


Zde jsou fotky od Slona.

foto by Slon


Jménem cele partyje a všech zúčastněných bych chtěl poděkovat Slonovi, že zapůjčil závodní vůz a Markovi, že propalil kupu nafty, jen aby se partyja pobavila. A taky samozřejmě díky i všem co dorazili a bavili se spolu s náma :o)