28.10.08-Honda CB 750 C

UTERÝ 28.10.
Tak jsem byl s markem pro další vrak. Ale ne pro mně, ale pro Marka. tentokráte si vyhlédl Hondu CB 750 C z roku 1981, pokud se nepletu. Říkal, že buď ji veme na náhradní díly a nebo si ji nechá jako komplet.
Na cestu jsme vyrazili v sobotu o půl dvanácté v noci. Jeli jsme až do Strakonic, takže docela slušný vejletík :o)
Cesta po temné dálnici utíkala vcelku rychle. Na odpočívadle u Humpolce jsme to asi na dvě hoďky zapíchli. Přeci jen je nutné se i trochu prospat.
V mezičase stačil Marek ještě vyzkratovat levou stranu zadního osvětlení auta a přívěsu :o) Stalo se mu to jednoduše. Chtěl opravit koncové světlo na vozíku, které svítilo stále brzdovkou. No a místo aby to zpravil, tak to zkratoval. Je holt šikula :o)
Do Strakonic jsme dorazili kolem sedmé hodiny ranní. A jelikož jsme schůzku s prodávajícím měli až v devět ráno, opět jsme to na chvíli zabalili.
Začalo odbíjet půl deváté, bylo třeba se spojit s prodávajícím, že jsme zde a dohodnout místo srazu. Domluveno, vysvětleno. Za necelou třičtvrtě hodinku jsme již nakládali Hondici na vuzek a po chvíli valili zpět směr Ostrava Cesta zpět byla stejně nudná jako cesta tam. Holt dálnice. Do toho mlha, déšť. Lepší počasí jsme si ani nemohli přát :o)
Cestou jsme se jen zastavili na jednom odpočívadle asi 80 km od Brna na obídek. Dali jsme si česnečku a můj oblíbený smažák, který nás vydatně zasytil.
No a ve tři hodiny odpoledne jsem již byl doma v Ostravě. takže takový byl náš sváteční den :o) Najeli jsme nějakých 900 kilometrů, utratili nějaké ty kačky a do garáže koupili další herku, která tam bude zavázet :o)


- Fotky Markovy Hondy CB 750 C

Daliss